A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

До уваги слухачів курсів підвищення кваліфікації у березні 2022 року

Дата: 14.03.2022 17:00
Кількість переглядів: 122

       Повідомляємо, що відповідно до листа Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського від 11.03.2022 р. №01-22/118 "Про особливостіорганізації освітнього процесу в Полтавській академії неперервної освіти ім. М. В. Остроградського з 14 березня 2022 року" відновлюється освітній процес з використанням дистанційних технологій курсів підвищення кваліфікації, які будуть працювати в асинхронному режимі за відповідними посиланнями.

       Групи учителів математики вищої та І кваліфікаційної категорії, які мали б розпочати навчання 09.03-18.03.2022р. за денною формою навчання переносяться на 28.03-07.04.2022р.

     Звертаємо вашу увагу!!! Навчання проходитиме в асинхронному режимі. Кожен із слухачів має опрацювати матеріали, що завантажені у папку віртуального розкладу під відповідними посиланнями, та заповнити форму вихідного контролю, яка слугуватиме підтвердженням опрацювання поданих у розкладі матеріалів. Робота з матеріалами підвищення кваліфікації має проводитись у безпечному місці та за безпечних умов. Прохання заповнити форму вихідного контролю до дати та часу зазначених у розкладі.

    У випадку неможливості заповнення форми у визначенні терміни просимо повідомити координатора групи.

     Посилання на віртуальний розклад буде надіслано на передодні початку навчання.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень