A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Новини

"НОВОРІЧНИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ ВОЇНА"

Акція під такою назвою стала традиційною у стінах Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Адже кожен лист, оберіг і дитячий подаруночок там, на Сході, гріють душу та підтримують бойовий дух, додають сили та наснаги. Щороку, коли Україна поринає в атмосферу Новорічних та Різдвяних свят, спокій на передових позиціях пильнують для нас військові підрозділи Збройних сил України.

14:39 11.12.2020

ЛИСТ СВЯТОМУ МИКОЛАЮ

Упродовж всього року вихованці Соколовобалківського ЗДО "Берізка" були чемними, слухняними і працьовитими, залюбки навчалися і дослухалися до порад вихователів. Сподіваємося, знає про це і Святий Миколай, якому діти написали колективного листа і запросили до себе на свято.

12:00 11.12.2020

СОКОЛОВОБАЛКІВСЬКІ ФУТБОЛІСТИ

Разом з усією футбольною спільнотою учні Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. 10 грудня святкували Всесвітній день футболу. Бо є палкими прихильниками цього виду спорту, постійно беруть участь у різних змаганнях Діти неодноразово ставали переможцями і призерами футбольних баталій, до прикладу, змагань з міні - футболу серед школярів Новосанжарського району. А серед футболістів Нехворощанської ОТГ посіли друге місце на змаганнях з нагоди відкриття у Нехворощі спортивного майданчика зі штучним покриттям.

11:56 11.12.2020

ГОДІВНИЧКИ ДЛЯ ПЕРНАТИХ ДРУЗІВ

Учора вихованці садової групи Нехворощанського ЗДО "Сонечко" розвісили на території закладу годівнички, які змайстрували разом зі своїми батьками. Протягом зими малята спостерігатимуть за поведінкою пташок та  підгодовуватимуть їх.

11:50 11.12.2020

НОВИНИ ВІД НЕХВОРОЩАНСЬКОГО ЗЗСО

Одним із найважливіших чинників формування здорового способу життя школярів є харчування. Своєчасне та якісне харчування учнів у школі забезпечує як збереження здоров’я дітей, так і відновлення їх фізичних та емоційних сил. Всі ці фактори забезпечують ефективне навчання учнів протягом дня.

11:44 11.12.2020

НОВИЙ САНІТАРНИЙ РЕГЛАМЕНТ ДЛЯ ШКІЛ

Міністерство охорони здоров’я розробило новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти. Документ набирає чинності з 1 січня 2021 року. Про це під час брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

19:10 10.12.2020

10 грудня – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ФУТБОЛУ

Саме 10 грудня, за рішенням Організації Об’єднаних Націй (ООН), святкується Всесвітній день футболу. Тож для вболівальників «гри у м’яч ногами» виникає хороша нагода ще раз згадати, яку гаму емоцій викликає найпопулярніша спортивна гра. Зокрема, ми згадуємо про величезне соціальне значення футболу, котрий, як жодне інше явище, вміє об’єднувати людей різних національностей, віросповідань, професій, вікових груп.

20:45 09.12.2020

З ОБНОВКОЮ!

Наприкінці минулого тижня Нехворощанський ЗДО «Сонечко» одержав для харчоблоку нове технологічне обладнання, яке відповідає сучасним стандартам і вимогам Держпродспоживслужби. Як розповіла завідувачка закладу Людмила Миколаївна ГАНЗІЙ, сталася ця приємна подія завдяки підтримці керівництва і громади, і відділу освіти. Адже ми повинні створювати безпечне освітнє середовище у навчальних закладах, у тім числі - забезпечувати здорове харчування дітей.

10:42 08.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень