A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Новини

КОНКУРС "Громада, в якій я хочу жити"

   Уже традиційно, наприкінці року, Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування проводить черговий патріотично - образотворчий конкурс малюнків "Самоврядування очима дітей", серед дітей шкільного віку Полтавської області з нагоди Дня місцевого самоврядування.

14:30 17.11.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ СУЧАСНОЇ ПІСНІ ТА ПОПУЛЯРНОЇ МУЗИКИ "ЧЕРВОНА РУТА"

У 2024-2025 рр. відбудеться XVII Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики „Червона рута”, що складатиметься з двох етапів – відбіркового у 2024 р. і фінального у 2025 р. У 2024 р. з березня по листопад пройдуть 25 відбіркових конкурсів фестивалю в усіх обласних центрах та м. Київ. У них візьмуть участь близько 3000 осіб – це понад 1000 гуртів та солістів.

15:46 20.10.2023

Навчальні втрати в умовах війни: як учителю їх діагностувати та компенсувати

В умовах війни діти мають обмежений доступ до освітнього процесу, потерпають від посттравматичного синдрому, відчувають зниження мотивації та пізнавальних процесів. Діти можуть перебувати у небезпечних умовах або у вимушеній евакуації, де навчатися досить важко.

09:03 03.10.2023

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ УКРАЇНИ!

Шановні освітяни! Дорогі колеги! Сердечно вітаємо вас із прийдешнім професійним святом – Днем працівників освіти!Дякуємо вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість та високий професіоналізм. Своєю наполегливою працею ви розбудовуєте сучасну Україну, навчаєте та виховуєте нове покоління, від вас залежить майбутнє нашої держави, рівень освіченості, життєві та моральні пріоритети молоді. Нехай на благородному шляху Наставника, Вчителя, Педагога вас завжди супроводжують звитяги. Хай щедрою буде до вас доля, оминають життєві негаразди й випробовування, а ваші серця зігріває людська любов, довіра і розуміння. Бажаємо вам і вашим родинам здоров’я на довгі літа, щастя, добробуту, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру та злагоди!

08:15 29.09.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ 2023 В УКРАЇНІ

Наше навколишнє середовище щодня страждає від екоциду. Постійні обстріли, детонація мін, горіння лісів, підрив Каховської ГЕС – наслідки усіх цих екозлочинів будуть наздоганяти нас роками і навіть століттями. Ми повинні уже зараз почати роботу над ліквідацією наслідків екокатастрофи, підтримкою та відновленням українського довкілля. Сьогодні, як ніколи, потрібно об’єднувати зусилля та працювати у спільному напрямку – Перемога та екологічне відновлення України – Юлія Мархель, координаторка World Cleanup Day в Україні.

11:44 07.09.2023

НАС ПОКАЗУЮТЬ!!!

Телеканал ІРТ Полтава випустив репортаж про укриття у закладах освіти нашої Нехворощанської громади. Пропонуємо долучитися до перегляду https://fb.watch/mVgGPZc6QN/

11:21 07.09.2023

ВІТАЄМО!!

Сьогодні день народження святкує Василь Васильович МАСЛЕЙ - керівник Маячківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені академіків Левицьких. Шановний Василю Васильовичу, щиро вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо нескінченного натхнення, невгамовної енергії та невичерпного оптимізму, творити добрі справи і жити наповненим, насиченим, яскравим, красивим і щасливим життям. Не зраджувати себе і своїх цінностей, ніколи не здаватися і пам'ятати, що труднощі – це цеглинки щастя. Будьте здорові, кохайте, мрійте та надихайте інших своїм прикладом. Нехай життя підносить лише приємні сюрпризи і зводить із добрими, порядними та чесними людьми. Нехай кожен день життя буде унікальним і багатим на яскраві миті та барвисті спогади. З Днем народження!

15:58 06.09.2023

З ДНЕМ ЗНАНЬ!!!

1 вересня — День Знань і старту нового 2023-2024 навчального року. Кожен новий навчальний рік несе для нас усіх нові випробування. На жаль, сьогодні це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни наші діти продовжують здобувати освіту, тому відзначення Дня знань так само актуальне. Шановні учителі! Нехай цей навчальний рік пройде, залишаючи за собою лише добрі спогади. Нехай здоров’я і нерви не підведуть. Нехай в душі завжди живе радість і гордість за ваших учнів.

08:36 01.09.2023

СЕРПНЕВА НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

30 серпня відбулася настановча нарада керівників закладів освіти Нехворощанської СР з нагоди початку нового 2023-2024 навчального року. З вітальним словом та побажаннями плідної, натхненної роботи, здійснення всіх планів та задумів, до освітян громади звернулися сільський голова Віктор Олександрович ДУБОВИЧ та заступник начальника відділу освіти Яна ІЛЬЧЕНКО.

14:28 30.08.2023

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Шановні освітяни! Щиро вітаємо вас з Днем Незалежності нашої країни! Нехай свобода мислити і діяти буде вашою перевагою. Бажаємо відчувати її у роботі, у відносинах, і в житті. Процвітання вам, вашим родинам і країні! Будьте незалежні і вільні у всіх своїх проявах! Нехай у темні години ворожої жорстокої навали у серці яскраво горить шевченківський вогонь любові до рідної України — країни гір і степів, швидких річок і золотих полів, зелених лісів і глибоких морів, відважних і гордих, гідних і люблячих людей. Зі святом!

09:40 24.08.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень