A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Новини

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА!

Шановні освітяни! Щиро вітаємо всіх з Днем Державного прапора України! Бажаємо, щоб блакитне небо було мирним і ясним, щоб жовті поля пшениці давали добрий урожай. Нехай Україна росте і процвітає, а прапор розвивається на вітрі і дарує добру надію українцям на щасливе та мирне життя.

09:43 23.08.2023

ВАЖЛИВО!!! Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини!

   Секретаріат Уповноваженого реагує на всі звернення громадян з питань розшуку, повернення депортованих дітей та скеровує відповідну інформацію до правоохоронних органів й установ, зокрема, до Офісу Генерального прокурора для перевірки та вжиття заходів реагування. Найбільш поширені питання, з якими звертаються про допомогу – це перетин державного кордону, отримання та продовження документів, що посвідчують особу, спілкування дитини з тим із батьків, хто перебуває в Україні, повернення дитини тощо. Так, в режимі онлайн та офлайн Консультаційний центр надає підтримку громадянам України щодо:

15:22 22.08.2023

ДЕНЬ ЄВРОПИ

9 травня 2023 року в Україні вперше святкуватимуть День Європи. Свято покликане показати нашу єдність з ЄС, адже просто зараз ми разом боремося зі злом у вигляді Росії. Вперше свято започаткували 1949 року, а в Україні воно щорічно припадало на третю суботу травня. Проте відсьогодні Україна відзначає День Європи разом із країнами-членами Союзу. Глава держави Володимир Зеленський підписав Указ про відзначення 9 травня Дня Європи спільно із Європейським Союзом.

08:41 09.05.2023

КОМП'ЮТЕРНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗЗСО

05 травня, у рамках співпраці Міністерства освіти і науки України з Представництвом дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), отримали комп'ютерне обладнання для закладів освіти нашої громади. Лептопи – для учнів 5-11 класів, а планшети – для початкової школи. За допомогою даного обладнання буде забезпечено організацію повноцінного навчання дітей з числа ВПО, дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, дітей військовослужбовців та інших вразливих категорій.

10:39 08.05.2023

ВІТАЄМО!!!

Сьогодні день народження святкує заступниця начальниці відділу освіти Яна Григорівна ІЛЬЧЕНКО.

09:10 27.04.2023

АГІТБРИГАДА-2023

24 березня відбувся І (місцевий) етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» серед учнів загальноосвітніх закладів нашої громади. Цього року команди агітбригад готували виступи на тему «Луки мого дитинства».

09:21 29.03.2023

УВАГА!!! БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ!!!

Полтавський нацiональний педагогiчний унiверситет iмeнi В.Г. Короленка запрошує здобути ocвiтy на підставі ваучера для пiдтримання конкурентоспроможностi осiб на ринку працi.

11:40 02.03.2023

ОПИТУВАННЯ ЩОДО ПОТРЕБ МОЛОДІ У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Результати опитування будуть опрацьовані молодіжною радою Полтавської обласної ради та представлені в узагальненому вигляді на офіційному сайті Полтавської обласної ради та сторінках молодіжної ради в соціальних мережах.

08:47 10.02.2023

ХРОМБУКИ ДЛЯ ОСВІТЯН

18 січня 2023 року, в рамках співпраці Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України з компанією "Google" та ЮНЕСКО, з метою забезпечення неперервності освітнього процесу в умовах воєнного стану, Відділ освіти Нехворощанської СР отримав від Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА 3 ноутбуки (хромбуки) для забезпечення потреб педагогічних працівників закладів загальної середньої нашої громади.

13:13 19.01.2023

ВІТАЄМО З УСПІШНОЮ СЕРТИФІКАЦІЄЮ!

Відділ освіти щиро вітає Євгенію Миколаївну СОЛОДОВНИК, вчителя початкових класів Нехворощанського ліцею, з успішним проходженням сертифікації педагогічних працівників!!! Протягом жовтня-листопада Державною службою якості освіти України та її територіальними органами вивчено практичний досвід роботи учасників сертифікації 2022 року. За результатами якого 61 учитель початкових класів Полтавської області успішно пройшов сертифікацію та отримав відповідний сертифікат.

09:49 30.12.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень