A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Про особливості організації навчання учнів з числа внутрішньо переміщених осіб

 Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 06.03.2022 №1/3371-22 „Про організацію освітнього процесу” учні з числа внутрішньо переміщених осіб можуть тимчасово відвідувати заклади загальної середньої освіти за місцем тимчасового перебування. Зарахування учнів з числа внутрішньо переміщених дітей відбувається на підставі наказу керівника закладу загальної середньої освіти про зарахування на тимчасове відвідування закладу, підставою для видачі такого наказу є заява одного з батьків (або осіб, що їх заміняють). Що стосується обліку таких дітей,  вносити учнів з числа внутрішньо переміщених осіб до основного спискового складу є недоцільним, оскільки вони обліковані в інших закладах освіти. Навчальні досягнення таких учнів рекомендовано облікувати в окремих журналах для видачі їм (за вимогою) витягу з оцінками для пред’явлення в заклад освіти за постійним місцем проживання. Що стосується учнів випускних класів, яким необхідні документи про базову середню та повну загальну середню освіту і, які не матимуть можливості повернутися до закладів загальної середньої освіти в яких навчалися, то у разі відповідного звернення, можна організувати для них навчання за екстернатною формою відповідно до Положення про індивідуальну форму здобуття повної загальної середньої освіти від 12.01.2016 (зі змінами).

09:03 15.03.2022

„Всеукраїнський розклад”

На сайті Міністерства освіти і науки України розпочав роботу . Це ресурс на якому зібрано та упорядковано в щоденний розклад посилання на віртуальні навчальні матеріали „Всеукраїнської школи онлайн”, підручники, психологічні хвилинки, руханки. Ознайомитися з наповненням ресурсу можна за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad

08:36 15.03.2022

Про заходи Міністерства освіти і науки України щодо організації дистанційного навчання в період воєнного стану

  Міністерство освіти і науки України опублікувало перелік шкіл і організацій, які на період воєнного стану надали безкоштовний доступ до навчання та можуть допомогти дітям і сім’ям. З переліком можна ознайомитися на офіційному сайті Міністерства за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/distancijni-shkoli-ta-navchalni-platformi-nadayutbezkoshtovnij-dostup-dlya-zdobuvachiv-osviti

08:23 15.03.2022

До уваги слухачів курсів підвищення кваліфікації у березні 2022 року

       Повідомляємо, що відповідно до листа Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського від 11.03.2022 р. №01-22/118 "Про особливостіорганізації освітнього процесу в Полтавській академії неперервної освіти ім. М. В. Остроградського з 14 березня 2022 року" відновлюється освітній процес з використанням дистанційних технологій курсів підвищення кваліфікації, які будуть працювати в асинхронному режимі за відповідними посиланнями.

17:00 14.03.2022

ДО УВАГИ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ, ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ТА ЇХ БАТЬКІВ!

       Відділ освіти, молоді та спорту ВК Нехворощанської СР стурбований тим, що до цього часу в закладах освіти нашої громади не розпочався опалювальний сезон. Причиною цього стало те, що 20 серпня 2021 року за ініціативи ТОВ «Кастум» (постачальника природного газу) укладено Додаткову угоду, згідно якої розірвано Договір №24 від 25 січня 2021 року та припинено постачання природного газу до наших закладів освіти.

15:50 22.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень