A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

ПРО ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ "КОСМІЧНІ ФАНТАЗІЇ"

Дата: 07.06.2022 13:54
Кількість переглядів: 54

З 21 до 31 січня 2022 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради був проведений заочний конкурс „Космічні фантазії”.

Учні закладів освіти нашої громади також взяли участь у цьому заході. За підсумками проведення маємо такі результати: у номінації „Образотворче мистецтво”, старша вікова група, ІІІ місце посіла Кононенко Софія, учениця 7 класу Опорного закладу „Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Нехворощанської сільської ради Полтавської області”, з роботою „Зустріч із космічною красунею”.

У номінації „Образотворче мистецтво”, молодша вікова група, ІІ місце виборола Лобач Дарина, учениця 6 класу Опорного закладу „Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Нехворощанської сільської ради Полтавської області”, з роботою „Подорож у космічний простір”.

Щиро вітаємо Соню та Даринку, бажаємо і надалі бути активними учасницями різних конкурсів, натхнення, любові до творчості, впевненості в своїх силах та прагнення до перемог.

Нагадаємо, що конкурс проводився з метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків; зацікавлення дослідженнями Землі і космосу; популяризації знань у галузі природознавчих та гуманітарних наук; підтримки обдарованої молоді, яка відтворює своє уявлення про Космос засобами літератури та мистецтва, прагне розвинути свій духовний світ; сприяння реалізації творчого потенціалу підростаючого покоління України.

Диплом_Кононенко Софія

Диплом_Лобач Дарина

 

Заступник начальника                                  Яна ІЛЬЧЕНКО


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень