A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Новини

КОНКУРС ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ "ВЛАСНА МОНЕТА"

18 березня стартують заходи до Всесвітнього тижня грошей 2024 (Global Money Week 2024), а ми вже запрошуємо дошкільнят долучитися до конкурсу із виготовлення іграшкових монеток «Власна монета», що триватиме до 24 березня! Завданням малят буде самостійно виготовити іграшкову монетку, яка матиме дві сторони: аверс і реверс, а також основні елементи, що розміщені на справжніх монетах. Помічником під час дитячої творчості стане майстер-клас, доступний за посиланням: https://cutt.ly/YwVOHHun.  

08:39 16.02.2024

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПРИЗЕРІВ КОНКУРСІВ

Щиро вітаємо Мілану ТКАЧУК, ученицю Соколовобалківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст., яка зайняла ІІІ місце у конкурсі малюнків серед дітей шкільного віку Полтавської області "Самоврядування очима дітей" на тему: "ГРОМАДА, В ЯКІЙ Я ХОЧУ ЖИТИ" (категорія 10-12 років). Бажаємо Міланці творчих злетів, успіхів та подальших перемог!

11:25 01.02.2024

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПРИЗЕРІВ КОНКУРСІВ

Щиро вітаємо Дарію ЗІНЧЕНКО, ученицю Соколовобалківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, яку нагороджено дипломами І і ІІІ ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за участь у Всеукраїнському заочному конкурсі робіт юних фотоаматорів ,,Моя країна - Україна!” у номінації ,,Жанрове фото” та дипломом ІІ ступеня у номінаціях ,,Пейзаж” та ,,Репортажний портрет”.Бажаємо Даринці творчого розвитку, успіхів в улюбленій справі та подальших злетів і перемог!

14:33 30.01.2024

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПРИЗЕРІВ КОНКУРСІВ

Щиро вітаємо Анну КОШЛЯК, ученицю Нехворощанського ліцею, яка зайняла ІІ місце у конкурсі малюнків серед дітей шкільного віку Полтавської області "Самоврядування очима дітей" на тему: "ГРОМАДА, В ЯКІЙ Я ХОЧУ ЖИТИ" (Категорія (13-17 років). Бажаємо Ані натхнення, творчих успіхів та подальших перемог!

14:30 30.01.2024

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

29 січня в Україні відзначають День пам'яті героїв Крут - українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році.

10:59 29.01.2024

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОПИТУВАННЯ ЩОДО ОСНОВНИХ ПОКАЗНИКІВ РУХОВОЇ АКТИВНОСТІ НАСЕЛЕННЯ

З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом Міністерством молоді та спорту України заплановано проведення моніторингу.

15:34 21.12.2023

III Всеукраїнський конкурс авторських віршів «Золоте перо 2024» та Всеукраїнський конкурс ілюстрацій «Візерунки душі» до збірки авторських віршів «МАГІЯ ПЕРА - 2024»

З метою виховання патріотизму, любові до України, формування національної свідомості та духовної культури дітей та молоді України, популяризації літературної творчості та виявлення талановитих авторів Всеукраїнський благодійний фонд «Діти – наше майбутнє» проводить III-й Всеукраїнський конкурс авторських віршів «Золоте перо 2024» серед учнів 3 – 11 класів та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів України (Положення про проведення Конкурсу – додається).

17:15 12.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень