A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

ВІТАЄМО З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 06.12.2020 19:19
Кількість переглядів: 70

Шановна жителі Нехворощанщини! Шановний голова громади, його заступники, депутати і члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Від імені освітян ОТГ та від мене особисто прийміть найтепліші вітання з нагоди цього державного свята, яке по праву є всенародним, адже всі ми спільно працюємо на розбудову незалежної держави в цілому і нашої громади зокрема.

День місцевого самоврядування засвідчує ту високу роль, яку виконують органи публічної влади в житті нашого краю. Це свято – знак шани і поваги до людей, котрі наділені правом представляти і відстоювати інтереси своїх виборців, свято посадових осіб місцевого самоврядування, які забезпечують здійснення радою своїх повноважень. Саме Ви кожного дня складаєте іспит на професіоналізм, компетентність, людяність та порядність, є справжніми господарями у громаді. Люди вам вірять, довіряють та поважають. Тож нехай розуміння і підтримка односельців завжди надають впевненості у подоланні перешкод та в досягненні бажаних результатів навіть у непростих ситуаціях.

Реалії сьогодення досить складні, і це всіх нас турбує. Та які б політичні й економічні умови не склалися, місцева влада покликана забезпечувати всі умови, щоб люди почували себе в громаді комфортно. Тож позиція місцевого самоврядування – бути з народом і відстоювати його інтереси, підтримувати його у непростий період становлення держави.

 

Сподіваюсь, що усіх депутатів нашої громади об’єднуватиме спільна відповідальність та спільна злагоджена робота заради наших людей та їх добробуту.

Особливі слова подяки сьогодні ветеранам місцевого самоврядування. Ваш багатий життєвий та професійний досвід, любов та повага до людей, відповідальність та порядність є гідним внеском у справі становлення народовладдя.

У цей святковий день щиро зичу жителям Нехворощанщини, всім, хто працює на благо територіальної громади, перш за все наполегливості, мудрості і нових здобутків, міцного здоров’я, миру на нашій благословенній землі, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і задумів.

Зі святом!

З повагою – начальник відділу освіти ОТГ Ірина ШЕРСТЮК


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень