A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Вступна кампанія-2021: у МОН назвали основні дати

Дата: 10.12.2020 19:12
Кількість переглядів: 69

У Міністерстві юстиції зареєстрували умови прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2021 році. Найближчим часом вони набудуть чинності.

Відповідно до документа наступного року основний етап вступної кампанії планують провести у звичні для вступників та закладів терміни – в липні 2021 року, повідомляють у пресслужбі МОН.

Реєстрація електронних кабінетів та завантаження до них документів розпочнеться 1 липня, а прийом заяв та документів – 14 липня.

Подання заяв закінчиться 16 липня о 18:00 для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів. А 23 липня о 18:00 – для тих, хто вступає лише за сертифікатами ЗНО.

Наступного року подавати електронні заяви зможуть вступники, які планують продовжити навчання після здобуття ступеня молодшого спеціаліста (за умови наявності сертифікатів ЗНО). Також передбачено можливість до зарахування вступника через електронний кабінет з використанням електронного підпису. Це спростить процес подачі оригіналів документів і зменшить черги в приймальних комісіях.

У 2021 році вступники загалом зможуть подати не більше, ніж 30 заяв на небюджетні конкурсні пропозиції (контракт).

Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ триватиме з 11 травня до 18:00 3 червня. Єдиний іспит відбудеться 30 червня, а єдине фахове вступне випробування – 2 липня. Реєстрація електронних кабінетів та завантаження до них документів розпочнеться 1 липня. Прийом заяв та документів для таких вступників стартує 15 липня і триватиме до 23 липня.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень