A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

ВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

Дата: 31.12.2020 11:13
Кількість переглядів: 80

Новоріччя дарує відчуття оновлення, дає можливість підбити підсумки, проаналізувати перемоги та поразки і з новими силами розпочати рік.

2020-й став для нашої громади, у тім числі й для галузі освіти роком великих починань, випробувань та перемог. І я хочу від щирого серця подякувати усім свої колегам: вихователям у дошкільних навчальних закладах, які турботливо опікуються маленькими дітьми по всій Україні; учителям і майстрам, які не лише дають знання своїм учням, а допомагають їм пізнати цей світ та знайти місце в ньому.

Без вас жодні справжні зміни - неможливі. Адже це ви своїми ідеями та працею формуєте сутність освіти. Лише об’єднавшись, ми зможемо досягти вагомих результатів.

Саме тому усім нам - дошкільнятам та їх вихователям, школярам і їх учителям, а ще батькам, бабусям і дідусям усіх тих, хто вчиться, - я зичу здоров'я, енергії  та наснаги. Хай новий рік буде сповнений добром і новими звершеннями.

Я вірю, що 2021-й рік принесе свіжі ідеї, можливості та перемоги. Звісно, не обійдеться й без випробувань та непорозумінь. Але поки ми разом, поки нас об'єднує праця навколо гідного майбутнього дітей, поки ми підтримуватимемо один одного, -  нас ніщо не зможе зупинити!

Зі святом!

З повагою – начальник відділу освіти Ірина ШЕРСТЮК


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень