A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

СОКОЛОВОБАЛКІВСЬКА ШКОЛА ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 25.01.2021 14:08
Кількість переглядів: 111

Поки учні вчилися дистанційно, працівники школи робили все, щоб покращити умови для дітей та приготували сюрприз. Відсьогодні у школі запрацювала нова ресурсна кімната/гімнастична зала.

Зі старого кабінету герографії, який давно не використовувався, ми зробили справжній сучасний багатофункціональний простір.

Будемо там проводити уроки фізкультури для наймолодших учнів, старші діти матимуть чудове місце для тематичних класних годин, релаксації та часу для себе. Загалом - це інклюзивний простір для кожного, де всі можуть знайти хвилинку для відновлення, відпочити між уроками.

Традиційно ми зробили це за власні кошти та руками наших працівників. Ремонт потребував багато фінансових і трудових вкладень. Ми замінили всі вікна та двері, зробили нову підлогу та облаштували зони з м’яким і твердим покриттям, вирівняли та пофарбували стіни, встановили енерогозберігаючі світильники, купили масажні доріжки для ходьби, гімнастичні лавки та стінки. Загалом простір вийшов функціональним, яскравим і привітним.

Принагідно дякуємо технічним працівникам нашої школи за майстерність і старання, а також ФОП Світлані Вікторівні Дубович за дбайливий підбір та доставку матеріалів для ремонту!

Це зайняло багато часу і зусиль, але результат того вартий!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень