A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

ВІДКРИТТЯ РЕСУРСНОЇ КІМНАТИ

Дата: 29.01.2021 17:16
Кількість переглядів: 451

В ОЗ "Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів" на 3 поверсі відкрито ресурсну кімнату, у якій навчаються і відпочивають четверо здобувачів освіти з особливими потребами. Ресурсна кімната складається з навчальної, ігрової, соціально-побутової зон та зони відпочинку. Там діти можуть розвивати найпростіші життєві навички, вчитися, відпочивати, гратися.

«Ресурсна кімната - це необхідна частина інклюзивної форми освіти у закладі. Вона дає можливість дітям із особливими потребами займатися за індивідуальним планом розвитку з педагогами. Тут діти отримуватимуть корекційні послуги, які нададуть їм можливість у майбутньому почуватися більш адаптованими», - зазначила психолог закладу Галина КОСТЯНЕЦЬКА.

Це наша давня мрія, яку вдалося втілити .

Матеріали та обладнання для ресурсної кімнати придбано за кошти освітньої субвенціі. ( різноманітні розвиваючі ігри, планшети, шведська стінка, велотренажер, пуфи, столик із стільцями ) Особлива подяка ПП Дубович С. В. , яка здійснила усі наші забаганки, терпляче шукаючи увесь необхідний матеріал для облаштування кімнати. Ми щиро вдячні усім, хто допомогав нам у цьому" - повідомила адміністрація закладу на своєму сайті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень