A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

ДО УВАГИ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ, ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ТА ЇХ БАТЬКІВ!

Дата: 22.10.2021 15:50
Кількість переглядів: 69

       Відділ освіти, молоді та спорту ВК Нехворощанської СР стурбований тим, що до цього часу в закладах освіти нашої громади не розпочався опалювальний сезон. Причиною цього стало те, що 20 серпня 2021 року за ініціативи ТОВ «Кастум» (постачальника природного газу) укладено Додаткову угоду, згідно якої розірвано Договір №24 від 25 січня 2021 року та припинено постачання природного газу до наших закладів освіти.

       Так як без постачальника природного газу ми не зможемо розпочати опалювальний сезон, то 28 вересня 2021 року було розпочато процедуру закупівлі природного газу, яка тривала до 18 жовтня 2021 року. Але аукціон не відбувся, бо жоден постачальник не вийшов на торги по ціні 20 грн за м3 через стрімке підвищення цін на газ.

        Протокольним рішенням №19 від 11.10.2021 року місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Нехворощанської сільської ради Полтавської області ситуацію, що склалася в зв’язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021-2022 років з подальшим виникненням загрози життю і здоров’ю населення громади та завданням значних матеріальних збитків, відповідно до пункту 24 частини першої статті 2 Кодексу цивільного захисту, визначено надзвичайною.

        Така ситуація склалася не тільки в нашій громаді, а й на території всієї України.

       Відділ освіти, молоді та спорту ВК Нехворощанської СР 18 жовтня 2021 року підготував пакет документів, відповідно до встановленого алгоритму, та звернувся до ТОВ ГК «Нафтогаз Трейдинг», з яким керівництво України підписало Меморандум щодо укладання договорів на постачання газу для закладів освіти за переговорною процедурою закупівель. 

        21 жовтня 2021 року ми оголосили переговорну процедуру з ТОВ ГК «Нафтогаз Трейдинг», яка триватиме не менше 5 днів (до 27 жовтня 2021 року) при умові, що ТОВ ГК «Нафтогаз Трейдинг» на неї відгукнеться.

Шановні батьки, колективи  закладів освіти!

       Ми робимо все можливе, щоб якнайшвидше відновити  газопостачання  до закладів освіти Нехворощанської громади.

 

Дякуємо за розуміння!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень