A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

УВАГА!!! БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ!!!

Дата: 02.03.2023 11:40
Кількість переглядів: 19

Полтавський нацiональний педагогiчний унiверситет iмeнi В.Г. Короленка запрошує здобути ocвiтy на підставі ваучера для пiдтримання конкурентоспроможностi осiб на ринку працi.

Ваучери видаються одноразово як передбачена державою пiльга для таких каreгорiй осiб:

1. Особи віком старше 45 poкiв, страховий стаж яких становить не менш як 15 років до досягнення встановленого пенсійного віку.

2. Особи звiльненi з військовоi служби (крім вiйськовослужбовцiв cтpoкoвoї служби), служби в органах внутрішніх справ, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, органів і підрозділів цивільного захисту, податковоi полiцiї, Бюро економiчної безпеки України або Державної кримiнально-виконавчої служби у зв'язку iз скороченням чисельностi штату або за станом здоров'я, до досягнення ними встановленого пенсiйного віку за наявностi вислуги не менше 10 poкiв, якi не набули права на пенсiю.

3. Особи звiльненi з військовоi служби після участі у проведенні антитерористичної операції, у здiйсненнi заходiв із забезпечення нацiональної безпеки i оборони, відсічі i стримуванні збройної агресii Росiйської Федерацii у Донецькій та Луганськiй областях, до досягнення ними встановленого пенсійного віку та за умови звернення протягом трьох років із дня звільнення.

4. Внутрішньо переміщені особи працездатного віку.

5. Особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, після їх звільнення.

На пiдставі ваучера здiйснюється пiдготовка за спецiальнiстю для здобуття ступеня магiстра на oснові ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спецiальністю та пiдвищення кваліфікації за визначеними професiями:

- Професiйна освіта (Технологiя виробiв легкої промисловостi);

- Професійна освіта (Дизайн);

- Психологія;

- Середня ocвiта (за предметними спецiальностями):

"Вчитель математики", "Вчитель фiзики", "Вчитель хімії", "Вчитель української мови та літератури";

- Соціальна робота.

Якщо у вас є бажання безкоштовно здобути вищу освіту або пройти пiдвищення квалiфiкацiї просимо звертатися у відділ освіти Нехворощанської СР.

Відповідальна за прийом заявок

заступник начальника Яна ІЛЬЧЕНКО

(т. 0666102346, e-mail: vo-nehvoroshcha@ukr.net)



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень