A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

Дата: 04.04.2023 14:17
Кількість переглядів: 20

31 березня на базі Нехворощанського ліцею відбувся Турнір з міні-футболу серед юнаків 2010 р.н. (і молодші). У змаганнях також взяли участь гості з сусідніх громад - спортивні команди Руденківського ліцею Новосанжарської селищної ради та Гупалівського ліцею Чернеччинської сільської ради.  Турнір відбувався за коловою системою. Гра була захоплюючою та динамічною. За результатами проведених матчів маємо такі результати: Руденківка-Гупалівка 2:1, Нехвороща-Гупалівка 3:0. Вирішальна гра між командами Нехворощанського та Руденківського ліцеїв завершилася нічиєю 0:0,тому переможців визначали за додатковими результатами (гол+пас).

Отже, І місце в Турнірі посіла команда Нехворощанського ліцею, ІІ місце команда Руденківського ліцею, третє - команда Гупалівського ліцею. 

 Крім основних ігор, в рамках Турніру, відбулася матчева зустріч команди дівчат Руденківського ліцею та збірної команди дівчат Маячківського ЗЗСО і Нехворощанського ліцею.

Кращими гравцями у змаганнях стали - Шажко Анастасія (Руденківський ліцей), Сульжик Аліна (Маячківський ЗЗСО), Брижак Антон (Руденківський ліцей), Бігмій Ярослав (Нехворощанський ліцей), Киричок Тімур (Гупалівський ліцей). Переможці та кращі гравці Турніру нагороджені дипломами і грамотами Відділу освіти Нехворощанської СР.     

Щиро дякуємо керівникам закладів освіти Гупалівського та Руденківського ліцеїв за сприяння участі спортивних команд в змаганнях та організацію підвезення учасників до місця проведення.

Висловлюємо подяку тренарам команд за якісну підготовку спортстменів й учасникам Турніру за любов до спорту та його популяризацію.

Інструктор зфізичної культури та спорту ВОМС                                    Олександр САВЧЕНКО



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень