A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

СЕРПНЕВА НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 30.08.2023 14:28
Кількість переглядів: 30

30 серпня відбулася настановча нарада керівників закладів освіти Нехворощанської СР з нагоди початку нового 2023-2024 навчального року. З вітальним словом та побажаннями плідної, натхненної роботи, здійснення всіх планів та задумів, до освітян громади звернулися сільський голова Віктор Олександрович ДУБОВИЧ та заступник начальника відділу освіти Яна ІЛЬЧЕНКО.

У ході наради було розглянуто більше 10 нагальних питань. Обговорювали структуру та форму навчального процесу, організацію харчування, нові вимоги до ведення шкільної документації, атестацію педагогічних працівників, діяльність закладів дошкільної та позашкільної освіти, цифровізацію в освіті та інше. Завдяки титанічним зусиллям керівників, працівників ЗО, батьків, за постійної підтримки та допомоги керівництва громади, навчальний рік у закладах освіти Нехворощанської ТГ розпочнеться в очній формі.

Щиро вітаємо учнів, педагогів та батьків з початком начального року! Нехай він принесе нам Перемогу, значні досягнення та успіхи у навчанні, нові враження та позитивні емоції! Натхнення, плідної роботи учасникам освітнього процесу та успіхів у всіх починаннях!

Участь у заході взяли: заступниця сільського голови Зоя Петрівна КОРОЛЕНКО, головний спеціаліст відділу освіти Інна БРЕДУН, головний бухгалтер ВОМС Оксана ВЕПРИК, фахівець з публічних закупівель ВО Яна ГРИЦАЙ, керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

З повагою, начальник відділу освіти                                Ірина ШЕРСТЮК



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень