A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

КОНКУРС "Громада, в якій я хочу жити"

Дата: 17.11.2023 14:30
Кількість переглядів: 14

   Уже традиційно, наприкінці року, Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування проводить черговий патріотично - образотворчий конкурс малюнків "Самоврядування очима дітей", серед дітей шкільного віку Полтавської області з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Тема цьогорічного конкурсу "Громада, в якій я хочу жити", що має на меті спонукати дітей до висловлювання власної думки через творчість про самоврядування, плекання патріотичних почуттів до Батьківщини у підростаючого покоління, підвищення інтересу дітей шкільного віку до розвитку локальної демократії в Україні, залучення підростаючого покоління до удосконалення роботи місцевого самоврядування, а також пошук та підтримка обдарованих дітей.

Конкурс стартує з 20.11.2023 та відбудеться в трьох вікових категоріях:

І - 6-9 років (включно);

ІІ - 10-12 років (включно);

ІІІ - 13-17 років (включно).

Основні вимоги до конкурсних робіт - образотворче мистецтво (графіка, живопис) роботи повинні бути виконані в техніках: акварель, гуаш, кольорові олівці, фломастери, кулькові та гелеві ручки.

Вимоги до оформлення робіт - електронною поштою разом з малюнком надсилається текстова інформація:

1. Прізвище, ім'я конкурсанта (повністю)

2. Вік конкурсанта

3. Тематика роботи, назва роботи.

4. Техніка виконання

5. Назва творчого об'єднання (гуртка, студії, назва закладу, тощо)

6. П.І.П керівника, контактна інформація, телефон

Конкурсні роботи приймаються у форматі JPG, PDF (якісно відсканована копія малюнка або фотографія) на електронну адресу Асоціації mas.plreg@gmail.com до 20.12.2023 грудня включно. В темі листа пишеться прізвище учасника і вікова категорія, в якій приймає участь.

Визначення переможців конкурсу малюнків проводиться методом онлайн-голосування на офіційній сторінці Фейсбук Асоціації "ПОАОМС" в грудні 2023 року.

Переможці конкурсу нагороджуються дипломами відповідно І, ІІ, ІІІ ступенів у кожній віковій категорії та цінними подарунками.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень