A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Новини

НОВИНИ ВІД АНДРІЇВСЬКОГО ЗДО "ДЗВІНОЧОК"

Недарма вважають, що той, хто в дитинстві багато та захоплено грався, подорослішавши, зможе так само багато та захоплено працювати. Тому не варто зверхньо ставитися до дитячих ігор і вважати, нібито гру та роботу відділяє прірва, звісно, у розвивальному значенні. Адже і ми, дорослі, не завжди помічаємо той момент, коли в нас під руками гра перетворюється на роботу, а робота — на гру: це чудово, якщо людина здатна перетворити на захоплення трудові обов'язки. ГРА - це провідний вид діяльності дошкільника, тому зазвичай у другій половині дня малята залюбки граються у сюжетно - рольові ігри. Вчаться комунікувати, домовлятися, йти на компроміс та розподіляти ролі. Доречі, вони досить вдало копіюють НАС - дорослих.

09:55 24.11.2020

Музична розвага"ЩУДРУ ОСІНЬ ПРОВОДЖАЄМ"

Весело та цікаво малята Соколовобалківського ЗДО "Берізка" співали пісні, читали вірші,грали в ігри,перевтілювалися в різних героїв.Тепер чекаємо на сніжну зиму.

09:47 24.11.2020

СЬОГОДНІ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Шановні працівники сільського господарства! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята! Від імені педагогічної спільноти нашої громади дозвольте подякувати Вам за Вашу працю, за допомогу нашим навчальним закладам, за підтримку, яку ми постійно відчуваємо від Вас. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять Вас природні стихії, а Ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї! У день професійного свята бажаємо Вам усім прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі!

15:48 15.11.2020

ВІТАЄМО!

Сьогодні день народження святкує заступник головного бухгалтера відділу освіти Ірина Юріївна СОРОКОВА.

15:43 15.11.2020

"НАША МОВА КАЛИНОВА"

У той час, коли дорослі брали участь у написанні Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, малята Соколовобалківського ЗДО "Берізка" у День української писемності та мови провели заняття на тему "Наша мова калинова". Було цікаво і весело!

14:52 09.11.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень