A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Новини

"МАМИНА ХУСТИНА НАЙМИЛІША СЕРЦЮ"

Учні Лівенського НВК у День української хїустини не тільки вбралися в цей прекрасний елемент жіночого вбрання, а й створили фотозону, біля якої зафіксували цю приємну мить. Бо мамина хустина справді наймиліша серцю.

10:02 08.12.2020

МАЛЕНЬКІ КРАСУНІ

У Нехворощанському ЗДО "Сонечко" теж не забули, що 7 грудня - День української хустки. Вихованці під час тематичної години почули цікаву розповідь вихователів про історію хустки, а також із задоволенням приміряли цю неповторну, яскраву, барвисту красу.

08:58 08.12.2020

"ХУСТКО БАРВИСТА, ОБЕРІГ УКРАЇНСЬКИЙ..."

День української хустки пройшов сьогодні в Андріївському ЗДО "Дзвіночок". Малята знайомилися з історією хустки, приміряли барвисті хустини і фотографувалися.

15:39 07.12.2020

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ

7 грудня відзначають День української хустки. Започаткували його в 2019 році, щоб об'єднати жінок різного віку, фаху, національності для збереження українських традицій. Адже хустка з давніх-давен слугувала в українських сімях оберегом, символом любові й злагоди. Цього дня, вже традиційно в містах і селах проходять конкурси та флешмоби "Зроби фото з хусткою". Учні опорного закладу "Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст." теж долучилися до флешмобу.

15:27 07.12.2020

ВІТАЄМО З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Шановна жителі Нехворощанщини! Шановний голова громади, його заступники, депутати і члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Від імені освітян ОТГ та від мене особисто прийміть найтепліші вітання з нагоди цього державного свята, яке по праву є всенародним, адже всі ми спільно працюємо на розбудову незалежної держави в цілому і нашої громади зокрема.

19:19 06.12.2020

4 грудня – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНФОРМАТИКИ

Сьогодні важко уявити сучасне життя без комп’ютерів, планшетів, мобільних телефонів, Інтернету і т.д. Інформатика увійшла в наш побут так само тісно, як електрика чи радіо.

07:53 04.12.2020

ПОДАРУНОК ДЛЯ ПТАХІВ

Настає зима, яка може бути сніжною. А це складний період для птахів, яким взимку важко знайти їжу. Але про них подбали учні Нехворощанського ЗЗСО І-ІІІ ст. Вони підготували і подарували пташкам годівнички, які допоміг розвісити на території закладу освіти учитель трудового навчання Сергій Васильович Швед. Також діти наповнили годівнички зерном, насінням соняшнику та іншими пташиними смаколиками. Буде що їсти пернатим друзям!

09:25 03.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень