A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Новини

ВІТАННЯ ДО 8 БЕРЕЗНЯ

Роль вчителя, педагога, вихователя в житті кожної людини є неоціненною. Навчати, давати поради, спрямовувати, бути прикладом для наслідування – все це та багато іншого повинен вміти справжній хороший педагог. А для цього душа його має бути щирою та відкритою, серце – великим і люблячим, розум – ясним та безмежним. Тому працівники навчальних закладів нашої громади заслуговують одними з перших отримати привітання від своїх вихованців, учнів, їх батьків, а також від колег.

09:17 07.03.2021

ФУТБОЛЬНІ  БАТАЛІЇ

Сьогодні у Нехворощі на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбувся перший тур відкритого чемпіонату з міні-футболу Нехворощанської СТГ. У ньому взяли участь чотири команди.

09:16 07.03.2021

EPSON ДЛЯ ОСВІТЯН

3 березня компанія EPSON EUROPE B.V. організувала презентацію, на якій було представлено найсучасніші рішення Epson для освітнього сектору та закладів культури. Від нашої громади презентацію відвідали заступник начальника відділу освіти Яна ЛЕВАДНА та вчитель інформатики опорного закладу "Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст." Богдан МОСКАЛЕНКО. В рамках заходу учасники мали можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками компанії Epson, протестувати техніку, а найголовніше - дізнатися, як підвищити ефективність освітніх послуг за допомогою комплексних рішень Epson!

17:07 04.03.2021

НАШІ ПЕРЕМОЖЦІ

Екологічна агітбригада "Джерело" Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. здобула перемогу в І етапі Всеукраїнського конкурсу "Земля - наш спільний дім". Тема виступу учасників агітбригади була надзвичайно актуальною: "Атака вірусів. Врятуй планету!"

20:10 28.02.2021

"ЛЕСИНІ ОБІЙМИ"

На відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки в Нехворощанському ЗДО «Сонечко» проведено педагогічну годину  «Лесині обійми». Педагоги говорили про твори Лесі Українки для дітей. Також обговорили методику використання в роботі, на заняттях і під час інших видів діяльності, творів для дітей молодшого, середнього і старшого дошкільного віку, рекомендованих програмою «Українське дошкілля».

11:43 25.02.2021

АНГЕЛИ - НА СТОРОЖІ ПАМ'ЯТІ

Педагогічний та учнівський колективи Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. теж долучилися до тихої акції «Ангели пам’яті» із вшанування Героїв Небесної Сотні, яка відбулася 19 лютого і об’єднала людей не лише з різних куточків України, а й всього світу.

09:34 21.02.2021

УСІ НА ЛИЖІ !

Можливо, для когось замети і морози - біда, але точно не для любителів спорту Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст.

09:21 21.02.2021

ДІТИ ВШАНОВУЮТЬ

Вже сьомі роковини від важких, трагічних, напружених днів 18-20 лютого 2014 року... Барикади в серці України, палаючий Майдан, водомети, шумові гранати, постріли снайперів...

09:11 21.02.2021

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ

Наше спілкування між собою зрозумілою нам мовою в переважній більшості випадків має для нас величезне значення. Мова та її діалекти стають не просто засобом комунікації, але й відкривають для нас дуже широкі можливості. Людина так звикає до рідної мови, що вона стає невід’ємною частиною її власної особистості. Так створена людина, що рідною зазвичай стає найбільш близька до неї та її душі мова.

09:08 21.02.2021

ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Людина, розумна людина, завжди сподівається на краще. Це природно, адже ми не станемо заперечувати, що найчастіше обставини, що нас оточують, просто змушують нас це робити. Надія супроводжує нас, напевно всюди, але що ми готові зробити для того, щоб вона не залишилася марною. Далеко не кожній людині випадає така честь, щоб сприяти втіленню кращих сподівань. А сприяння, активне сприяння в цьому - є єдина причина, по якій здійснюється це велике таїнство, дане нам Богом. Адже погодьтеся: не важливо, пливемо ми за течією чи проти, але важливо - на краще або гірше, і важливо, що рухаємося, і рухаємося по милості Божій.

09:07 21.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень