A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Новини

МАЙСТЕР-КЛАС ВІД ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ

«Виготовлення українського національного оберегу із солоного тіста» - під такою назвою в Нехворощанському будинку дитячої та юнацької творчості пройшло відкрите заняття, яке для членів комісії відділу освіти нашої ТГ з атестації педагогічних працівників провели дівчатка-одинадцятикласниці, вихованці гуртка «Забава». Перед тим його керівник Олена Миколаївна ІОПА, застосовуючи інтерактивну дошку, познайомила присутніх з картками послідовності виготовлення виробів з солоного тіста, розповіла про українські символи-обереги: легенду про солов’я; про діда й бабу, котрі символізують зв’язок між старшим і молодшим поколіннями; про хату як мікрокосмос у нашому макрокосмосі, тощо.

20:19 07.04.2021

ПЕРШИЙ ПРЕЗИДЕНТ НЕХВОРОЩАНСЬКОЇ ШКОЛИ

2 квітня завершився ІІ тур виборів президента опорного закладу "Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.". Виборча комісія, підбивши підсумки голосування, оголосила результат:

22:13 03.04.2021

ПРИБИРАЛИ ПРИЛЕГЛУ ТЕРИТОРІЮ

Сьогодні працівники Нехворощанського відділу освіти і Центру надання соціальних послуг дружно вийшли прибрати прилеглу територію. Попрацювали на славу – тепер і в дворі, і перед адміністративним будинком чистота й порядок. За адмінбудинком закладають клумбу, а перед ним висадили багаторічні квіти.

12:04 02.04.2021

ПІДБИТО ПІДСУМКИ ТВОРЧОГО КОНКУРСУ

Сьогодні компетентне журі підбило підсумки першого етапу обласного конкурсу на краще родинне дерево «Нашому роду нема переводу». Нижче подаємо фото робіт в тому порядку, в якому вони вибороли призові місця та набрали певну кількість балів (у порядку зменшення).

11:14 01.04.2021

ПРИБУЛИ ОБІЦЯНІ ПОДАРУНКИ

Учора опорний заклад «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» отримав довгоочікувані обновки: комплект парт і стільців, а також учительський стіл для облаштування кабінету, в якому будуть навчатися майбутні п’ятикласники. Це подарунок від голови Полтавської обласної ради Олександра БІЛЕНЬКОГО, який він обіцяв зробити під час відвідин школи 5 лютого. Своєї обіцянки Олександр Юрійович дотримався.

11:12 01.04.2021

ЗАСЛУЖЕНА НАГОРОДА

Соколовобалківський ЗЗСО І-ІІІ ст. нагороджено Сертифікатом освітньої платформи HUMAN як одну з кращих у сфері цифронізації освітніх процесів та впровадження Edtech-технологій.

08:04 31.03.2021

"ПТАШОК ВИКЛИКАЮ З ДАЛЕКОГО ГАЮ"

Під такою назвою 18 березня у Маячківському ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких відбувся відкритий інтегрований урок з 3 класом, який провела вчитель початкових класів Інна Анатоліївна ШВИДКА.

08:01 31.03.2021

ТРИВАЄ ВИСТАВКА-КОНКУРС

У передостанній день березня на базі комунального закладу «Нехворощанський будинок дитячої та юнацької творчості» пройшов І-й етап виставки-конкурсу науково-технічної творчості, декоративно-ужиткового, образотворчого мистецтва та початкового технічного моделювання, в якому взяли участь талановиті учні закладів загальної середньої освіти нашої громади та гуртківці БДЮТ з Нехворощі, Соколової Балки, Маячки та Лівенського. На конкурс було представлено 37 робіт.  

07:32 31.03.2021

ВІТАЄМО!

Сьогодні день народження святкує директор опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» Тетяна Леонідівна ГРИЦАЙ.

08:10 29.03.2021

ФУТБОЛЬНІ ЗМАГАННЯ

27 березня у Нехворощі на полі зі штучним покриттям пройшов ІV тур чемпіонату Нехворощанської СТГ з міні-футболу.

11:41 28.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень