A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Нехворощанської сільської ради Полтавського району Полтавської області

Новини

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ "САМОВРЯДУВАННЯ ОЧИМА ДІТЕЙ: ПОВЕРТАЙСЯ ЖИВИМ"

25.12.2022 завершилось онлайн голосування конкурсу малюнків "Самоврядування очима дітей: Повертайся_живим" від Асоціації "Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування". Учасниця конкурсу, учениця Нехворощанського ліцею, Любов КРУТЕНКО в категорії 13-17 років виборола почесне 2 місце (199 голоси).

09:45 30.12.2022

І ЕТАП КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ МАН

20 грудня, з метою розвитку наукового світогляду, пошуку і підтримки обдарованої учнівської молоді, у нашій громаді було проведено І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Полтавського територіального відділення Малої академії наук України. Захист наукової роботи відбувся з базової дисципліни «Фізика», у секції наукового відділення технічних наук «Електроніка та приладобудування». Учасником та переможцем конкурсу став Ярослав ГОГУЛЯ, учень 10 класу Нехворощанського ліцею, тема роботи якого "Вимірювання тепловтрат внаслідок теплового випромінювання" на даний час є дуже актуальною.

09:40 30.12.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД

З 19 листопада по 18 грудня, на базі Нехворощанського ліцею, проходив ІІ етап Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад 2022-2023 навчального року. Участь в олімпіадах з 11 навчальних предметів взяли 40 учнів Нехворощанського ліцею. За результатами перевірки робіт переможцями місцевого етапу стали:

09:38 30.12.2022

Конкурс екологічних агітбригад

У листопаді 2022 року, на базі Полтавського еколого-натуралістичного центру, було проведено зональний етап обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти закладів позашкільної та загальної середньої освіти "Земля – наш спільний дім".

13:28 08.12.2022

«Збережи життя – познач себе у темряві»

З метою безпеки дітей у темний час доби і проведення інформаційної кампанії серед батьків та учнів відділ ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції в Полтавській області підготував відеопорадник ,,Збережи життя – познач себе у темрявіˮ – https://cutt.ly/xMx04ub  

10:33 16.11.2022

У межах інформаційно-комунікаційного порталу «Діти війни» запрацював новий простір - Консультаційний центр Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

10:49 15.11.2022

БФ “ДІТИ ГЕРОЇВ” ЗАБЕЗПЕЧУЄ ДІТЕЙ ЗАСОБАМИ ОБІГРІВУ ТА ТЕПЛИМ ОДЯГОМ

БФ Діти Героїв опікується 1154 дітьми, які втратили одного або обох батьків внаслідок війни. Загалом фонд планує взяти під опіку 5000 дітей, тому активно шукає підопічних, щоб допомоги їм пережити втрату найрідніших та забезпечити необхідними речами. Якщо ви знаєте таких дітей - передайте контакти фонду їхнім опікунам.

14:18 10.11.2022

З ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!

        Шановні колеги, працівники дошкільної освіти!

09:54 23.09.2022

1 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ЗНАНЬ!

Дорогі учні закладів освіти Нехворощанської громади, педагогічні працівники, усі учасники освітнього процесу! Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року, з Днем знань! Любі діти, бажаємо вам успіхів у навчанні, здійснення всіх мрій, впевненості в кожному кроці та досягнення поставлених цілей! Шановні вчителі, низький уклін Вам за вашу працю, за вміння за будь-яких умов організувати якісну освітню діяльність. Бажаємо вам здоров'я, натхнення, терпіння та завжди творчого вогнику в очах! Вітаємо всіх зі святом! Благополуччя вам та мирного неба!

16:29 01.09.2022

Wi-Fi в укриттях від Міністерства цифрової трансформації України

Українські дитсадки, школи, профтехи, коледжі та університети безоплатно отримають роутери та необхідну техніку для підключення до швидкісного інтернету в укриттях від телеком-компаній. Представники закладів освіти зможуть подати заявку на Wi-Fi в укриттях через онлайн-форму bit.ly/3zz9jxT. «Укриття в закладах освіти – основна вимога для очного навчання в умовах війни. Щоб знизити рівень стресу під час повітряної тривоги, ми повинні забезпечити належні умови в укриттях. Наявність інтернету є однією з них. Наразі спостерігаємо активну синергію в роботі над підготовкою до навчального року. Вдячний партнерам за ініціативу та підтримку сфери освіти», – зазначив генеральний директор директорату цифрової трансформації МОН Дмитро Завгородній. Один із пріоритетів Міністерство цифрової трансформації України – безперебійний інтернет і зв’язок по всій Україні для роботи, спілкування та навчання. Всіх охочих провайдерів і представників соціально відповідальних компаній ми закликаємо долучитися, для цього необхідно заповнити форму bit.ly/3QdlQh0. Докладніше: bit.ly/3d0Ykpc #Цифровізація

09:07 08.08.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень